Overslaan en naar de inhoud gaan

We gaan On Air

Ruimte voor meer stemmen op onze nieuwe blog

24 mei 2021

Meer perspectieven, meer verdieping, meer inzicht. Het Middelheimmuseum presenteert trots zijn gloednieuwe blog. ‘On Air’ is ons extra kanaal waar we verschillende belangrijke stemmen de wereld in sturen.

Onmisbare perspectieven

Hoe meer relevante visies en invalshoeken, hoe interessanter het verhaal. Dat geldt zeker voor hedendaagse kunst en de maatschappelijke thema's die het Middelheimmuseum presenteert. Onze eigen museumblog ‘On Air’ creëert extra ruimte zodat onmisbare blikken en perspectieven de aandacht krijgen die ze verdienen.

Een eigen kijk

'On Air' zendt meer stemmen uit dan we in onze tentoonstellingen en op onze website kunnen laten klinken. We geven graag het woord aan curatoren, kunstenaars, projectmedewerkers, opiniemakers en specialisten. En aan zoveel andere personen die een belangrijke eigen kijk hebben op de werking van het Middelheimmuseum en de thema's die we aanreiken. In het kunstpark van het museum, maar ook over de kunstwerken in de stad.

Verlengstuk van de werking

Deze blog is een verlengstuk van de website en de brede werking van het museum. Een extra dimensie voor meer interpretaties, meer verdieping en meer inzicht. Het eerste artikel binnenkort is niet toevallig over onze zomertentoonstelling 'Congoville', waar we expliciet liefst zoveel mogelijk stemmen aan bod laten komen.

Blijven klinken

Ruimte voor meerstemmigheid blijft een prioriteit in onze museumwerking. Ook voor de tentoonstellingen en activiteiten die volgen op 'Congoville'. Op deze blog komen de diverse verhalen, blikken en interpretaties samen. Zodat al deze verschillende stemmen blijven klinken, ook nadat de expo's en presentaties fysiek aflopen.