Overslaan en naar de inhoud gaan

Over deze blog

 

Meer perspectieven, meer verdieping, meer inzicht. Dat is het opzet van de museumblog van het Middelheimmuseum. 'On Air' is ons extra kanaal waar we verschillende belangrijke stemmen de wereld in sturen.

Onmisbare perspectieven

Hoe meer relevante visies en invalshoeken, hoe interessanter het verhaal. Dat geldt zeker voor hedendaagse kunst en de maatschappelijke thema's die het Middelheimmuseum presenteert. ‘On Air’ creëert extra ruimte zodat een selectie onmisbare blikken en perspectieven de aandacht krijgen die ze verdienen. 

Een eigen kijk

'On Air' zendt meer stemmen uit dan we in onze tentoonstellingen en op onze website kunnen laten klinken. We geven graag het woord aan curatoren, kunstenaars, projectmedewerkers, opiniemakers en specialisten. En aan zoveel andere personen die een belangrijke eigen kijk hebben op de werking van het Middelheimmuseum en de thema's die we aanreiken. In het kunstpark van het museum, maar ook over de kunstwerken in de stad.

Ruimte voor meerstemmigheid

Deze blog is een verlengstuk van de website en de brede werking van het museum. Een extra dimensie voor meer interpretaties, meer verdieping en meer inzicht. Ruimte voor meerstemmigheid blijft een prioriteit in onze museumwerking. Op 'On Air' komen de diverse verhalen, blikken en interpretaties samen, zodat al deze relevante stemmen blijven klinken, ook nadat de expo's en presentaties fysiek aflopen.